Luzofoci

Luzofoci

Európa-bajnok a portugál futsal-válogatott!

2018. február 11. - Latz von W.

europa-bajnok-futsalosok.jpg

Portugália válogatottja nyerte a Szlovéniában megrendezett futsal Európa-bajnokság szombati döntőjét, mégpedig a rekordbajnok, a korábbi tíz kontinensviadalból hetet megnyerő, most is topfavoritnak tartott Spanyolország ellen.

Jorge Braz fiai Ricardinho és a duplázó Bruno Coelho góljaival verték hosszabbítás után 3:2-re a spanyolokat, akiknél Tolrà és Lin voltak eredményesek. A seleção klasszisa, Ricardinho a döntőben megsérült, de az aranyérem kárpótolta, valamint hét góljával gólkirály lett és a torna legjobbjának is megválasztották.

A luzitán teremfocisták történelmi sikert hajtottak végre: hasonlóan a két éve győztes nagypályás csapathoz, először ülhettek fel Európa trónjára. Parabéns!

Tegyük még mindehhez hozzá a következőt:

Portugália fociválogatottjai az elmúlt három évben...

Világbajnokok lettek strandon (2015)
Európa-bajnokok lettek nagypályán (2016)
Európa-bajnokok lettek kispályán (2018)

Aranykor.

A bejegyzés trackback címe:

https://luzofoci.blog.hu/api/trackback/id/tr415469004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása